AJUTĂM COPIII DIN TOATĂ ROMÂNIA SĂ AIBĂ ACCES LA EDUCAȚIE MODERNĂ!
Achiziționează un NFT și investește în aplicația eduKiwi School, cel mai mare proiect educațional românesc!
Oferim pentru copii, materia școlară, informații de dezvoltare personală și profesională oferite de cei mai buni profesori, experți și antreprenori
*această aplicație vine în sprijinul sistemului clasic de învățământ cu scopul de a acoperi lacunele actuale. Înregistrăm toată materia școlară cu profesori pasionați și adăugăm cursuri moderne de care copiii au nevoie pentru viața reală.
Finanțarea obținută din lansarea NFT-urilor Elder va fi folosită doar pentru realizarea proiectului eduKiwi School. Finanțarea obținută nu se va folosi în alte scopuri.
PROIECT
Studiile ne arată că peste 90% din elevii României nu au acces la profesori buni
La ora actuală avem un deficit de profesori determinați să se implice 100% în dezvoltarea elevilor, oameni care să le fie cu adevărat mentori.
Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă cu un elev dintr-un liceu nu atât de bine cotat, un oraș mai mic sau un sat?
Cum poate acest tânăr să se dezvolte la același nivel cu un elev care învață la cel mai bun liceu din capitala țării?
Iată o parte din răspunsurile la întrebarea: “Ce ai vrea să știi dar NU se învață în școală?”:
“Educație financiară”
”Cum să nu mă cert cu familia”
”Cum să îmi aleg facultatea„
”Cum aș putea să câștig bani după școală”
“Educație sexuală, dezvoltare personală, mai mult accent pus pe sănătatea mintală a elevilor”
“Social Media, Marketing”
“Cum să ne descurcăm în lume”
“Mai multă educație antreprenorială cu antreprenori adevărați, educație rutieră, educație sexuală”
Pe lângă aceste subiecte am primit sute de astfel de răspunsuri. Sunt lucruri care îl frământă pe copilul tău și la ora actuală, în România NU există o soluție care să îl ajute în acest sens.
Ce ne facem? Stăm cu brațele în sân sau acționăm?
În februarie 2021 am făcut un studiu de fezabilitate cu 1531 de părinți, 541 de profesori și 467 de elevi.
PROIECT
Educația unui tânăr este influențată de trei ”puteri”: părintele, profesorul și elevul.
Toate cele 3 categorii au nevoi și dorințe diferite.
Elevii
Problemele elevilor cu o materie sau alta nu au legatură cu subiectul în sine, ci cu profesorul care predă materia respectivă. Nu suntem făcuți să rezonăm cu toate persoanele, iar sistemul actual de învățământ nu are un proces prin care să te atribuie profesorului adecvat.
De asemenea, un alt punct important este faptul că elevii au nevoie de numeroase informații care nu le sunt predate în sistemul clasic de învățământ. Copiii la școală nu învață cum să își scrie un CV, ce înseamnă o comunicare eficientă cu familia sau partenerul de viață, ce este vocația, cum se deschide un SRL, educație financiară și multe alte lucruri care le-ar fi cu adevărat folositoare în viața reală, după terminarea școlii.
Părinții
Nemulțumirea principală a părinților este faptul că nu știu care este progresul real al copilului lor la școală. Deseori părinții sunt implicați în procesul educațional doar când sunt probleme. Sunt invitați la clasicele ”ședințe cu părinții”.
În aceste condiții, comunicarea între cadrele didactice și părinți este fragmentată, lipsind informații prețioase.
Copilul tău trece prin școală iar în final nu știi la ce facultate să îl îndrumi, ce careriă să urmeze precum ce abilități și talente naturale are.
Profesorii
Au ajuns să fie devalorizați în sistemul actual, pentru că acesta nu mai performează cum ar trebui.
Un profesor poate preda 30 de ani în sistemul de învățământ fără să vadă cum predă alt profesor. Practic, nu are de unde să se inspire pentru a se îmbunătăți. Ai văzut vreodată un profesor care să participe la lecțiile predate de alt profesor mai bun pentru a învăța și a se inspira?
Nu, deoarece în sistemul actual nu se poate face asta. În timpul în care un profesor predă, un altul nu-l poate observa sau interacționa direct cu acesta.
Astfel trec ani de zile fără să poată face schimb de experiență direct cu alte cadre didactice și nici să afle cum să se dezvolte profesional, adoptând metodologii noi.
PROIECT
Aplicația eduKiwi School ajută părinții, profesorii și elevii.
Ne vom ocupa să satisfacem nevoia fiecărei părți și să îmbunătățim modul de comunicare și relaționare dintre aceștia.
eduKiwi School va avea o aplicație performantă care va folosi cele mai noi tehnologii și cele mai moderne principii educaționale din lume.
Cum vom ajuta elevii:
Vor avea la dispoziție aceeași materie care se predă la școală, de la A la Z, într-un format nou și foarte ușor de vizionat.
Vor putea alege ce profesor doresc să le predea fiecare subiect, deoarece fiecare materie va fi predată de mai mulți profesori.
Un punct important este faptul că vom adăuga și alte cursuri pe lângă programa școlară de bază. Astfel, elevii vor putea învăța lucruri practice care să-i ajute în viața reală. Vom invita traineri, experți recunoscuți, antreprenori și profesioniști din diferite domenii să le împărtășească din experiența lor, cu scopul de a pregăti generațiile noi de tineri pentru viața reală din afara școlii.
Vor putea să își analizeze cunoștințele acumulate folosind testele incluse în aplicație.
Vor avea acces la o comunitate de suport, alături de alți elevi, precum și mentori, modalitatea de învățare fiind astfel una interactivă.
Aplicația este bazată pe gamification și va fi echipată cu un sistem de educație prin joacă, astfel elevii vor fi atrași să avanseze în materie.
Vom avea cursuri, teste și materii de pregatire pentru admiterea la diverse facultăți, ajutând la alegerea carierei potrivite cu pasiunile și abilitățile învățate.
Cum vom ajuta profesorii:
Vom oferi acces gratuit tuturor profesorilor care predau la o instituție de învățământ din țară. Astfel își vor putea vedea materia predată și de alți profesori. În felul acesta vom ajuta mai mulți profesori să se dezvolte pe plan profesional și să-și facă meseria cât mai bine.
Profesorii aleși să predea în eduKiwi School vor fi poziționați ca supereroi ai platformei noastre. Astfel vom recâștiga respectul binemeritat al profesorilor buni, dedicați elevilor.
De asemenea, vom remunera corespunzător fiecare implicare a profesorilor.
Vom avea cursuri pentru profesori prin care îi învățăm: cum să se conecteze cu elevii, cum să își câștige respectul, cum să se înțeleagă cu elevii problematici, cum să predea eficient, etc.
Cum vom ajuta părinții:
Părinții vor primi periodic rapoarte despre cursurile și materiile studiate de copilul lor în platforma eduKiwi.
Vor primi sfaturi personalizate despre cum își pot sprijini copilul în procesul educațional.
Vor avea cursuri dedicate lor, înregistrate de către psihologi, psihoterapeuți și experți în parenting, pentru a-i învăța cum să aibă o relație mai armonioasă cu copilul lor. Vor fi consultați în procesul de dezvoltare a școlii, astfel vom putea creea un mediu mai sănătos pentru familile lor.
PROIECT
Ne dorim să încurajăm copiii să învețe jucându-se!
Dezvoltăm aplicația bazându-ne pe Gamification, NFT-uri și Tokeni.
Mai multe detalii despre partea de gamification găsești în prezentarea completă a proiectului:
DESCARCA WHITEPAPERUL!
Prin Gamification se înțelege adăugarea de elemente și mecanisme tipice jocurilor video. În acest fel, elevii vor folosi aplicația mai des și cu plăcere.
Industria jocurilor video și a celor de pe calculator este una dintre cele mai mari industrii din lume, astfel, copiii sunt din ce în ce mai pasionați de acestea. Jocurile video atrag elevii pentru că sunt interactive, acesta fiind și unul dintre obiectivele noastre, mai exact să atragem cât mai mulți elevi să învețe cu drag, într-un mod simplu și distractiv.
Cu ajutorul acestei aplicații, elevii vor parcurge programa școlară într-un mod distractiv și nu forțat. Nu trebuie să le spunem copiilor noștri să învețe, aceștia o vor face de bună voie prin joacă.
Scopul nostru este să dezvoltăm o aplicație care să fie interesantă și antrenantă, doar așa putem face ca educația să fie mult mai convingătoare și ușoară. De aceea, vom aplica principiul “Learn, Play & Earn”. Prin acesta se înțelege încurajarea elevilor să învețe jucându-se ca apoi să fie răsplătiți pentru efortul depus. În cadrul acestui proiect, premiile vor fi Kiwi Tokens și NFT-uri.
PROIECT
Achiziționând un NFT Elder eduKiwi School ne ajuți să realizăm acest proiect!
Investiția ta va fi răsplătită cu cele mai mari beneficii pe care le vom oferi vreodată!
Cui se adresează și cui ii se pretează să investească în acest proiect:
1
Dacă ești părinte și îți dorești o viață mai bună pentru copilul tău.
2
Dacă ești pasionat de blockchain și îți dorești să achiziționezi un NFT sub formă de investiție deoarece crezi în acest proiect.
3
Celor care nu au copii, nu investesc în NFT-uri dar își doresc să sprijine realizarea acestui proiect deoarece au înțeles nevoia și utilitatea acestuia.
Există 3 tipuri de NFT Elder:
Există 10.570 NFT-uri de tip Elder. Acestea vor fi părinții fondatori ai proiectului. Sunt primele și ultimele NFT-uri de acest tip. Nu se vor mai putea crea niciodată alți părinți fondatori.
Elder Board Member
97
de NFT-uri
Elder Mentor
2022
de NFT-uri
Elder Founding Member
8451
de NFT-uri
BENEFICII
Beneficiile proprietariilor (holderii) de NFT-uri Elder
Ne vom ocupa să satisfacem nevoia fiecărei părți și să îmbunătățim modul de comunicare și relaționare dintre aceștia.
eduKiwi School va avea o aplicație performantă care va folosi cele mai noi tehnologii și cele mai moderne principii educaționale din lume.
AI ACCES PE VIAȚĂ la platforma eduKiwi School (în valoare de peste 1000 euro). Deoarece NFT-ul se poate tranzacționa în orice moment, acesta se poate folosi de exemplu cât elevul are nevoie de acces (8 ani), iar după aceea se poate vinde cu accesul pe viață inclus.
Atenție! Accesul lifetime la aplicație NU SE VA MAI OFERI NICIODATĂ. Doar Elderii vor avea acest beneficiu.
Ai posibilitatea de a crea NFT-uri pentru elevi și de a strânge colecții rare de NFT-uri, concept înțeles drept Play & Earn (Joacă-te & Câștigă)
Lunar, toți holderii de NFT-uri Elder pot propune un subiect, iar echipa eduKiwi va realiza un curs despre subiectul cel mai popular
Devii membru al unei comunități private de Discord, moderată în permanență de către membrii din echipa eduKiwi
Beneficiezi de 1 an Acces la Școala de Marketing Kiwi PRO (valoare 588 euro/an)
Primești un voucher de discount de 100 euro la plata integrală a unui curs eduKiwi la alegere
Intri în posesia unui pachet gratuit de audiobook-uri
Posesia unui NFT Elder Board Member sau NFT Elder Mentor oferă accesul exclusiv și gratuit la evenimentul anual eduKiwi School, în cadrul căruia vor avea loc concerte, cursuri și seminarii eduKiwi
Venit pasiv Kiwi Elder. De fiecare dată când un Elder crează un NFT Elev, acesta își crește venitul pasiv, primind 10% din toți Kiwi Tokens pe care îi câștigă utilizatorul nou creat. În timp, acesta va putea crea multe NFT-uri pentru elevi, care vor produce constant venit pasiv pentru holder-ul de NFT Elder pe termen lung. Kiwi Tokens obtinuti pot fi transformati in bani printr-un exchange.
Deoarece venitul pasiv lunar al fiecărui NFT Elder se poate viziona în Marketplace, valoarea acestuia va crește în funcție de acest venit. Un NFT Elder cu un venit pasiv mai mare, poate fi vândut mai profitabil.
În viitor, holderii de NFT-uri Elder vor avea șansa de a câștiga premii provenite din alte proiecte cu care vom colabora.
Cu cât elevii pe care îi aduci în platformă sunt mai activi, cu atât câștigi mai mulți Kiwi Token. Aceștia pot fi folosiți pentru a cumpăra alte NFT-uri sau pot fi vânduți.
Numărul inițial de NFT-uri Elder este unul final. Pe viitor nu se vor mai creea altele. NFT-urile destinate elevilor vor fi diferite față de Elder, dar vor face parte din aceeași familie și își vor menține anumite caracteristici de la acesta. Elevii își vor reînnoi în fiecare an NFT-ul lor Elev. După terminarea școlii vor avea o colecție de mai multe NFT-uri Elev care le reflectă progresul. Această colecție se poate îmbunătății prin adăugarea NFT-ul Elder care i-a creat, ceea ce îi va crește valoarea.
Posesorii de Elder Board Member pot participa și la ședințele semestriale, în care se va discuta viitorul companiei. De asemenea, aceștia vor putea participa și la întâlnirea anuală cu toți autorii eduKiwi.
Ai acces la colecțiile noi de NFT-uri Collectible, lansate în fiecare semestru pentru copii:
Holderii Elder Board Member vor primi câte cinci NFT-uri din colecție gratuit
Holderii Elder Mentor vor primi câte două NFT-uri din colecție gratuit
Holderii Elder Founding Member vor primi câte un NFT din colecție gratuit
Ai șansa de a câștiga mai multe NFT-uri de tip Elder. eduKiwi oferă 3 Airdrop-uri cadou pe parcursul anului 2022, astfel vom recompensa holderii cu 3 NFT-uri Elder, prin tragere la sorți (unul Board Member, unul Mentor și unul Founding Member).
Un proiect cu utilitate reală!
Deoarece realizăm un proiect cu o utilitate foarte mare, NFT-urile Elder au o valoare deja evaluată la prețurile din piața reală
ACCES LIFETIME la aplicație - evaluat la 3000 de euro
(aplicația va porni de la 49 ron / lună. Calculat pe 30 de ani de acces, în varianta cea mai ieftină ar ajunge la 3000 euro)
Acces la NFT-uri de colecționat semestriale
*Prețul va varia în funcție de cererea și oferta din marketplace. Pe 30 de ani este 600 euro.
Posibilitatea de a genera venit pasiv
nu o putem evalua deoarece poate să varieze foarte mult în funcție de succesul platformei.
Acces 1 An Școala de Marketing Kiwi PRO
588 euro / an
Voucher Reducere eduKiwi
în valoare de 100 euro
Pachet audiobook-uri
în valoare de 100 euro
TOTAL: 4388 euro
*această suma este calculată la valoarea reală de piață. NFT-urile de tip Elder nu se vor mai crea niciodată, astfel valoarea lor poate crește în timp.
Investiția într-un NFT Elder este mult mai mică față de valoarea de piață la care este evaluat.
Te invităm să apeși pe buton și să te programezi la o discuție
Finanțarea obținută din lansarea NFT-urilor Elder va fi folosită doar pentru realizarea proiectului eduKiwi School. Finanțarea obținută nu se va folosi în alte scopuri.
Avem un singur obiectiv: să reușim să facem această aplicație cât mai repede și să ajutăm cât mai mulți copii să aibă acces la o educație de calitate.
ROADMAP
Implementarea Proiectului

Research privind nevoile educaționale de bază ale elevilor
Realizarea studiului de fezabilitate (peste 2000 de oameni chestionați)
Stabilirea conceptului eduKiwi School
Consultarea cu numeroși profesori și părinți
Atragerea de parteneri strategici în zona de business development, marketing, PR, web development și e-Learning
Conceperea planului de afaceri
Înființarea unei echipe de 42 oameni care va implementa proiectul

Lansăm comunitatea Discord și pagina de Twitter
Stabilim conceptul și designul NFT-urilor
Parteneriat Elrond
Construim site-ul nft.eduKiwi.ro
Construim site-ul school.eduKiwi.ro
Finalizăm designul aplicației
Începem campania de marketing
Airdrop 3 NFT Elder
Începem să filmăm primele lecții cu profesorii selectați
Prezentăm conceptul eduKiwi School în media
Pregătim lansarea colecției eduKiwi Elder

Construim site-ul nft.eduKiwi.ro
Construim site-ul school.eduKiwi.ro
Finalizăm designul aplicației
Airdrop 3 NFT Elder
Deschidem grupul în Discord dedicat exclusiv membrilor
Lansăm colecției eduKiwi Elder
Primul Airdrop pentru holderii de NFT-uri Elder
Începe primul curs ales de către comunitatea de holderi
Începem să dezvoltăm aplicația mobilă
Începem să filmăm materiile

Al 2-lea Airdrop pentru holderii de NFT-uri Elder
Pregătim lansarea eduKiwi School
Lansarea aplicației edukiwi School

Al 3-lea Airdrop pentru holderii de NFT-uri Elder
Începem să lansăm foarte multe cursuri de dezvoltare personală pentru elevi
Prezentăm prima colecție de NFT-uri Collectible
Airdrop cu NFT-urile ce pot fi colecționate de către holderii de NFT-uri Elder

Eveniment special organizat în Timișoara, odată cu lansarea proiectului cultural Timișoara Capitală Europeană a Culturii
Ne propunem ca până la finalul anului 2023 să avem 100.000 de utilizatori unici pe platformă
WHITEPAPER
Citește Prezentarea Completă
Proiectul eduKiwi School este unul complex și foarte bine gândit. Dacă îți dorești mai multe detalii, descarcă Whitepaper-ul care conține mai multe informații.
DESCARCĂ WHITEPAPERUL!
ECHIPA
Echipa Proiectului eduKiwi School
Misiunea eduKiwi este de a ajuta peste 1 milion de români să aibă acces la o educație modernă de cea mai bună calitate.
eduKiwi, compania din spatele proiectului eduKiwi School, deține cea mai mare platformă educațională online din România cu peste 500.000 de oameni în comunitate. Este unul dintre cele mai bine văzute branduri educaționale din România.
Scopul nostru este de a oferi cursuri LIVE, susținute de autori și profesori români de top, care creează atât o bază conceptuală solidă, cât și o experiență unică de învățare.
La fel ca orice lucru cu adevărat mare, totul a pornit de la un vis. Doru Pelivan, fondatorul platformei, și-a imaginat o altfel de facultate, unde să mergi cu drag, să înveți lucruri practice, nu doar teorie și unde profesorii să rezoneze mai mult cu elevii.
În eduKiwi găsești autori online de top, care te vor trece printr-un proces de învățare diferit de ceea ce ai întâlnit până acum.
+45.000
de clienți
+350.000
abonați la newsletter
+500.000
de oameni pe paginile de Social Media
+20
autori din multiple arii de competență
+100
de produse educaționale lansate
+$15 mil
Vânzări prin campaniile coordonate de echipa Kiwi
+50
de oameni în echipă
+3100
pe Discord
Știai că în general doar 3% dintre oamenii care cumpără un curs online reușesc să-l finalizeze?
În eduKiwi am găsit metoda potrivită să te ținem implicat până la final. În cazul nostru, rata de absolvire a unui curs este între 50 și 80%.
O societate se dezvoltă în funcție de accesul la educație. Împreună putem să ne atingem misiunea de a avea un impact pozitiv în viața a peste un milion de români.
ECHIPA
Co-fondatorii eduKiwi School sunt Doru Pelivan și Mihai Pegulescu.
Doru Pelivan
eduKiwi a pornit de la inițiativa lui Doru Pelivan, antreprenor cu experiență de 15 ani care a demarat proiecte în numeroase domenii precum wellness, construcții, marketing online și eLearning.
Este recunoscut ca fiind expertul nr. 1 din România în materie de educație online. De asemenea, este văzut ca unul dintre cei mai profesioniști marketeri online din țară, lucru care l-a ajutat să promoveze multiplele proiecte online în care s-a implicat.
Mihai Pegulescu
Mihai Pegulescu este un antreprenor cu 13 ani experiență. A lansat numeroase proiecte în domeniul ospitalității, a restaurantelor și evenimentelor din Timișoara. Aceste proiecte au însumat sute de angajați și sute de mii de clienți.
De asemenea, în ultimii 3 ani s-a specializat pe zona de dezvoltare de aplicații și tehnologii web noi care ușurează și îmbunătățesc viața oamenilor.
Ovidiu Batista
Ovidiu Batista este absolvent al Liceului de Artă din Iași și al Universității de Artă și Design la Timișoara, el și-a continuat studiile la Ecole de Beaux Art de Metz, din Franța, beneficiind de o bursă Erasmus. În creațiile sale, Ovidiu vorbește despre conflictul dintre conștient și inconștient, despre societatea contemporană, despre preocupările zilnice ale oamenilor și călătoriile sale.
Artistul a avut numeroase expoziții, printre care menționăm: Arancha Osoro Gallery, Oviedo / Spania; Festival della CREATIVITA Museum of Contemporary Art / (MACRO), Roma / Italia, precum și Art Show, Busan / Coreea de Sud.
În cadrul eduKiwi School, Ovidiu Batista a creat vizualul acestor NFT-uri, fiind o creație 100% originală. Având o amplă reputație care-l recomandă pentru talentul său deosebit, ne simțim onorați să îl avem alături, în echipa proiectului.
Marius Negroiu
COO
Antonia Zărnescu
Project Manager
Mihaela Ursu
Project Manager
Mirel Ghioculescu
Project Manager
Loria Costea
Project Manager
Diana Năstase
Project Manager
Adi Ene
Director Creație
Mihai Costescu
Customer Support
Mirel Burbulea
Customer Support
Alex Olariu
Customer Support
Teodora Oancea
Customer Support
Valentina Panca
Content Manager
Beatrice Lupu
Content Manager
Lia Tudose
Office Management
Cristina Radulea
Office Management
Iulia Costache
Copywriting
Alexandru Fronea
Copywriting
Daniel Precup
Web
Alexander Jarcov
Grafică
Alexandru Saioc
Grafică
Bianca Lazea
Grafică
Iuli Cristea
Digital Marketer
Eduard Camen
Digital Marketer
Patricia Trif
Digital Marketer
Norbert Tordai
Digital Marketer
Georgiana Radu
PR
Gabriel Simidreanu
Video
Cătălin Gogiltan
Video
Prin Fundația eduKiwi ajutăm copiii care nu au acces la tehnologie și educație
Studiile ne arată că mai mult de un sfert din copiii din România nu au acces la educația online. În aceeași măsură este îngrijorător faptul că 28% dintre copii și 43% dintre cadrele didactice nu dețin resursele materiale necesare învățământului online (conform unui studiu din 2020).
Soluția noastră este să înființăm o fundație non-profit, fundația eduKiwi.
Prin această fundație ne propunem să ajutăm cât mai mulți elevi să aibă acces la scoală și la un sistem de învățământ de actualitate. Sunt foarte mulți copii, mai ales în mediul rural, care nu au acces la profesori de calitate. Majoritatea profesorilor predau mai multe materii și nu sunt specializați pe fiecare în parte.
De fiecare dată când cineva va face un abonament în aplicația eduKiwi School va putea să ofere o bursă (sau mai multe) pentru un alt elev care nu are această posibilitate.
Credem cu tărie că educația din România merită mai mult, schimbarea venind la fiecare dintre noi - elevi, profesori sau părinți.
ONCE IN A LIFETIME!
Devino membru fondator al celui mai mare proiect educațional românesc
Investește într-un NFT Elder eduKiwi School și ai beneficii exclusive